1.One word that describe you?

ans: Self-Driven

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Never ever done anything crazy

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Anything with my kids

 4. What's your most memorable moment?

ans: That would be the Grammy

5. What kinda of people irritate you?

ans: People that oppress others and the waggonist or yes man dem

6. What is your pet peeve?

ans: Got none

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To build a mega complex comprising of multiply studio, video editing suite, a small school for music film company everything to do with music!! And to be the first major distribution of Jamaican music from Jamaica. (A Jamaican Universal music)!!!

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa, the Middle East, Israel just for the knowledge experience basically been every where else!!

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Love is life so yes i believe in it

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: No I'm a family man