1.One word that describe you?
ans: Gorillarific

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Sex in the rain on a car (middle day)

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Music

4. What's your most memorable moment?
ans: Africa Zimbabwe to be exact, to hear 40 thousand people singing my song "Trust People" word for word on (Peppa Riddim)

5. What kinda of people irritate you?
ans: Liars, fakers, pretenders, haters, people that show off etc

6. What is your pet peeve?

ans: Smoking

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Make people see that i am the baddest

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Jerusalem, because they say that's where Christ comes from.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes and yes. In love rite now, her name is music

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: No and yes