1.One word that describe you?

ans: Respectable

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Its waaayyy too crazy to say

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: I love to play pool

4. What's your most memorable moment?

ans: Performing in front of 11 thousand people at a stage show

5. What kinda of people irritate you?

ans: Fake PEOPLE!

6. What is your pet peeve?

ans: Don't have one

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To become a household name, a star that shines!

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Everywhere, I wanna travel the whole world but I've always wanted to go to L.A (Hollywood)

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I do and Yes I have...Its a beautiful thing

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: Yes I believe in cheating but I don't believe its right and yup unfortunately I have cheated before