1.One word that describe you?

ans: The one word I would say best describes me is Resilient

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: The craziest thing I've ever done was try to impersonate Oliver Sammuels 

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: My favorite thing to do for fun is going to the beach with my son and hanging out with my siblings family time

4. What's your most memorable moment?

ans: Most memorable moment was when I participated in an modelling competition in Philadelphia where I was placed second amongst 350 white girls

5. What kinda of people irritate you?

ans: People that irritate me are fake people, liars and someone that's too conceited 

6. What is your pet peeve?

ans: My pet peeve is  when someone who thinks they are always right and not willing to take correction

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: My #1 dream I wish to accomplish is to perform on world stage to sold out concerts around the world.

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans:  I would love to visit Egypt to see the road that Jesus walked and the tomb he was risen from among other things because I'm a God fearing person

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I  do believe in love and also know what it feels like to love someone and to be loved

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: I don't believe in cheating, if things are not working out in your relationship then you have the right to leave, cheating will not solve anything