1.One word that describe you?

ans: Humble

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Not much crazy stuff...well fit to tell

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Pg13 lol Play video games

4. What's your most memorable moment?

ans: the first time in Japan...and when my daughter was born

5. What kinda of people irritate you?

ans: Fake (hypocrites), egotistical, know it all (empty barrels)

6. What is your pet peeve?

ans: People that lift there nose high like they are better than others

7. What is the number one dream, you wish to accomplish? 

ans: Gain acceptance in the music industry in the mainstream not just locally but internationally as locally I'm getting there!

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: I've been to japan, and most countries in Europe but I'd love to go to Africa and England

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: I believe in love but I choose not to fall

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated? 

ans: It depends on what u call cheating :) I've loved and lost love before now I'm a bachelor!