1.One word that describe you?

ans: Different

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: pass through a party in 2008 wearing a dress & socks, yes ”socks” lol.

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Partying

4. What's your most memorable moment?

ans: The day I met my soul-mate

5. What kinda of people irritate you?

ans: Self centered, stuck up fake & selfish people

6. What is your pet peeve?

ans: People who are untidy & disorganized

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To dominate the world musically


8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa, because it is the motherland. The land of love.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I believe in love and yes I have fallen in love before. (smiling) such a complete feeling.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: No I don't believe in cheating, but no one is perfect. We all make mistakes, and yes I have cheated in past relationship.