1.One word that describe you?
ans: Articulated

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Try to hop a bus when I was a kid

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Football, dominoes and watch me kids grow

4. What's your most memorable moment?
ans: The birth of my daughters

5. What kinda of people irritate you?
ans: Bad-mind and covetous people

6. What is your pet peeve?

ans: Poverty

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: To be a role model, a father, a friend and a living legend

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Ireland because it is like a palace "one for all and all for one".

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes I believe in love

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: Cheating is not right but circumstances beyond my control at times make it happens lol