1.One word that describe you?

ans: magnanimous, meaning great in soul and mind

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: I try not to do anything crazy, cause i hate regrets, so even if i do some thing crazy, its not intentional, and am not aware.

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: chilling with good friends, making jokes and being around my kids

4. What's your most memorable moment?

ans: I have a lot but this is one, the first time i realized that ill be recording with penthouse records lol

5. What kinda of people irritate you?

ans: I try not to let people irritates me. regardless of their behavior, it will throw you off when you want to achieve a goal, even if i don't like their attitude, i look beyond it

6. What is your pet peeve?

ans: N/A

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans:  To be and international acclaimed reggae artist, that people would respect and love

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa, cause that's were we all from, just to feel that spiritual vibration from our ancestors, probably we in the west longing for some a that

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: I try not to believe, cause when you believe you still in doubt, but i know there is love because i can feel it. I have
been in love before, some times its not really love just a vibes.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: Don't believe in cheating, but its way beyond us. Guess we were design that way, its in our nature, its not a nice thing to do though have cheat many time before