1.One word that describe you?
ans: Joyful or Vibes master

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Three shows in one night

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Going to parties

4. What's your most memorable moment?
ans: my song Rum and Red Bull going number one world wide

5. What kinda of people irritate you?
ans: Bad-mind people

6. What is your pet peeve?

ans: A liar

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Having a Billboard number one song

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Japan because they love Dancehall bad.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes I do and I have

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: Yes I have and cheated I have too.