1.One word that describe you?

ans: Perfectionist or Honest

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: I once ran through a glass slide door when i was about 5 years old, ended up with 36 stitches in my face 

3.What's your favorite thing to do for fun?

ansDoing music of course,  watch movies, reasoning with people it could be anyone providing the topic is interesting

4. What's your most memorable moment?

ans: One of my most memorable moments was a performance i did at White bones Restaurant, it was my second performance and my best yet, the response from the crowd was incredible 

5. What kinda of people irritate you?

ans: Parasitic people, one track minded people,also people who are shallow and superficial.

6. What is your pet peeve?

ans: Superficiality

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To have a successful musical career, and someday have a family of my own.

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa, because i would like to continue my research and further my knowledge about true history. 

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: I have never been in love, but yes i believe in it. 

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: No i have never cheated but i should have the desire to i would end the current relationship i am in. I do not condone it however i am only human and i can make mistakes in the future.