1.One word that describe you?

ans: Soulful

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: bungee jumping

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: chilling with friends and family, since my job get so ethic at times, is the most relaxing feeling to have ur family and friends around you.

4. What's your most memorable moment?

ans: My first performance on Sumfest it stood out most to me performing on the same stage as so many other great acts infront of thousands of people and yet  holding my own.

5. What kinda of people irritate you?

ans: Selfish people and hypocrites

6. What is your pet peeve?

ans: Dishonesty and negativity

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To be nominated and to win a Grammy Award

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa because it is our foreparent land and to see where my roots lie, would give me much joy.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes i do believe in love and thought i did....lolol

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: No i don't, i believe in moving on if the situation is not right and no i haven't.