1.One word that describe you?

ans: Survivor

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: I was wearing a fake pony tale and while entering the bus the hair was on the ground and i had to step back out of the bus and pick it up, put it back on in front of everyone and that was the end of pony tales for me

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: singing, dancing and giving jokes

4. What's your most memorable moment?

ans: my birthday that was held the 5th of December 2011

5. What kinda of people irritate you?

ans: very illiterate people, ones who don't have a sense of understanding and don't want to admit they're wrong

6. What is your pet peeve?

ans: biting my nails

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: just to make it so i can take my family from the struggle and make everybody proud of me

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa  just to get the feeling i accomplished something, i made it back to my roots and to feel the rush of why people love going there.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: yes i do believe in love and yes i have fallen in love already.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated? ans: no