1.One word that describe you?
ans: Humble

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Went on a sea plane DWL

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Go out with friends to dinner, just sit and enjoy some good food by the beach or at a good restaurant

4. What's your most memorable moment?
ans: Sumfest, when I wore the money suite ;-).

5. What kinda of people irritate you?
ans: None progressive people

6.What is your pet peeve?

ans: People that are not on time, if I'm late for a meeting or interview I get real upset lol

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Billboard Chart lol

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Africa and Dubai. Africa to see what its really like and Dubai to vacation.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes I do and yes

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: DWL I do believe in cheating but honestly I never cheat I'm committed sounds weird right lol.