1.One word that describe you?
ans: Intriguing

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Tried to save the world

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: X-boxing with my boys, friends and sons

4. What's your most memorable moment?
ans: Being at the 2009 VMA's and the DJ played my song (which was nominated for best break through video) right after Taylor Swift performed, I watched for 4 minutes and pure big names a rock to my voice.

5. What kinda of people irritate you?
ans: Ignorant people

6. What is your pet peeve?

ans: Untidy people

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Getting that Grammy

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: I've been everywhere I wanted to go but my favorite place would be Paris because I like fashion.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yeah I loved my ex-wife and I have loved before that.... BTW I'm in love now lol

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: I don't believe in cheating and no I never cheated ;-).