1.One word that describe you?

ans: Blessed


2. What is the craziest thing you ever did?

ans:
The craziest thing I have done is giving up my full Time job to pursue MUSIC

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: My favorite thing to do for fun is going out to eat with friends

4. What's your most memorable moment?

ans: My most memorable moment is being on stage on GOOD MORNING AMERICA singing back up for LINDSAY LOHAN

5. What kinda of people irritate you?

ans: The people that irritate me the most are pa-theological liars

6. What is your pet peeve?

ans: My pet peeve is being lied to

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: My dream is to become a household name in music as a singer and songwriter

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: I would love to visit India and South Africa because of their history and culture.

 9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I do believe in love and have been in love before and it was awesome!.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: I don't believe cheating is the right thing to do and I have never cheated on anyone before.