1.One word that describe you?

ans: Different

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Turn up for a job i wasn't even employed to do

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Making music, because as much as its work, its also fun because i enjoy doing it

4. What's your most memorable moment?

ans: The birth of my son

5. What kinda of people irritate you?

ans: Fake people/pretenders

6. What is your pet peeve?

ans: I hate hate hate when someone cries, baby, man, woman. I just hate it

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To see my music reach on a international level and to be working with some of those artistes that we only see on TV

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: The USA, because i have  heard so much about the States and i have never been there, they say its the land of opportunity and i think that being in that environment can open new doors for me with my music

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: Yes