1.One word that describe you?

ans: Multidimensional 

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Jumped in a pool with my  New Year's Eve gown on ... 

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Watch movies , drink with friends . 

4. What's your most memorable moment?

ans: When I performed for 100k people in Madagascar with my sister. 

5. What kinda of people irritate you?

ans: People who are so insecure that they try to drag you down and belittle you to make themselves feel better . 

6. What is your pet peeve?

ans: Waking up in the morning and not washing your face ... Hate that . 

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: Apart from becoming recognized for my solo efforts I want to finish my Interior Design degree . 

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: I want to go to Hawaii just because it seems like such a beautiful place and the people there seem so chill and happy in who they are and their culture . 

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: I definitely believe in love,  I have been in love more than once .

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: I don't , and no .