1.One word that describe you?
ans: Humble

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: WOW!!! Ahhhm I think cut my performance in the middle to watch a plane land lol

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Travel the world lol I love doing that

4. What's your most memorable moment?
ans: Singing for the Queen Of England back in 2004

5. What kinda of people irritate you?
ans: Lol people that's too cocky

6. What is your pet peeve?

ans: People that eat and clap their mouth lol it's so annoying

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: To win a Grammy in a major category

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Gary Indianan to see where Micheal Jackson was born lol.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Lol yes I believe in love and yes I have fallen before lol it was tough though really tough

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: Lol I don't believe in cheating because its not something good but unfortunately I have to say I have cheated before.