1.One word that describe you?

ans
: Determine

2. What is the craziest thing you ever did?


ans
: Hahahaha no comments

3.What's your favorite thing to do for fun?


ans: Party, Drink and Read


4. What's your most memorable moment?


ans: When I gave birth to my daughter


5. What kinda of people irritate you?


ans: Hype people


6. What is your pet peeve?


ans: None


7. What is the number one dream, you wish to accomplish?


ans: To make mummy proud


8. Where in the world you would love to visit and why?


ans: Paris  my ex always tell me we ago run away to Paris and get married


9. Do you believe in love and have you ever fall in love?


ans: Yea I do believe in love and yea I think I was in love once!


10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?


ans: This is a sticky one, I wouldn't want my partner to cheat on me but I can't stop that. So when I do find some one I will try not to cheat