1.One word that describe you?

ans: Powerful

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Hmmm I can't say its too crazy to state hahaa!! 1 crazy thing though was, ziplinging & I'll never do it again!!! That was tooo much of a bold daring crazy excitement in one go!!! Lol

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Chill/play/sing/dance with my baby girl, watch baby1st channel with her lol

4. What's your most memorable moment?

ans: Having my daughter, a very painful yet most beautiful. & blessed moment of my life!

5. What kinda of people irritate you?

ans: Negative people, no ones perfect but some people just feed off or live for negativity. I strongly believe that your thoughts become life so negative thoughts will manifest negative doings/happenings! Also people who lack ambition irritate me!

6. What is your pet peeve?

ans: When people leave the toilet seat up & kitchen counter full of dirty plates

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: Well I've already accomplished completing my schooling up to tertiary level, becoming an entertaining...now I'm working towards becoming a mogul!

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Africa, that's where it all started


9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Definitely believe in love & yes I'm currently in love :-)


10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: Not necessarily have a belief in it, but I realize its apparently a part of our imperfect life!