1.One word that describe you?
ans: Ambitious

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: WOW!! I rather not say

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Make music

4. What's your most memorable moment?
ans: Performing in Canada with Buju Banton

5. What kinda of people irritate you?
ans: Bad-mind

6. What is your pet peeve?

ans: People take my stuff without asking

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: To make a Diamond Album

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Africa because that's the mother land.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes I do believe in love but I've never fallen

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: I'm gonna plea the fifth on that one