1.One word that describe you?

ans: One word that describes me is excitement!

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: The craziest thing I ever did  humm all my crazy stuff is pretty naughty but the first time in Amsterdam I had too much coffee at the shop and fell out side stage rite before my encore hahahaha

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: My fav thing to do is play!  games, tricks, jokes..well sometimes..cause there is a time and place for everything.

4. What's your most memorable moment?

ans: Most memorable moment was on stage singing `We are the World `with the Jacksons Michael included, Quincy Jones, Ray Charles, Destiny`Child, Usher, James Ingram and a host of others...Liz Taylor in the audience..it was one of the best times.

5. What kinda of people irritate you?

ans: People who irritate me are `idiots` lol they think they know what they know nothing about! Like this idiot boss I had at a job back in the days, i had to teach his ass eveything!

6. What is your pet peeve?

ans: People who think you owe them something like when I open a door for you say `thank you damit Im not your doorman if thats the case give me a damn tip and keep it moving!

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: My #1 dream is longevity in my career or business that I love.

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Well I`m blessed to say I`ve visited everywhere I ever could ever dream of  as a kid.. China, Africa, Europe, Australia, Middle East, and every place in-between....oh yeah Brazil!! I have to go there before I die...so why Brazil because I heard the beaches are nice ..lol


9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I believe in love. Yes I fell in love a few times at different levels cause there are different levels of love..with 10 being the highest,, at that level it more than likely you will end up ah bawl with a broken heart!


10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: Do I believe in cheating? Well no..Its better to be upfront with your
business.. Providing the person can handle it because alot of people
cannot handle the real deal or truth.