1.One word that describe you?
ans: Outspoken

2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Lol too much to pick one

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Cook and have friends over to hang out

4. What's your most memorable moment?
ans: My first sting performance, when I was on stage so early that it seems I was performing for the security team, lol. My time get later now because I've grown.

5. What kind of people irritate you?
ans: Liars and "hype" people

6. What is your pet peeve?
ans: Loud belching! Lol

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Wow, so many. To cross over into the international music scene

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Egypt. I'm fascinated with the occult and would wanna see the tombs and pyramids and stuff

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: I think if your in a committed relationship, you need to work on being faithful and keeping things fun and fresh so you don't have to. Most men can't satisfy so they do it any way!