1. One word that describe you?

ans: International

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Haha! How do I pick just one. Well, for a while my craziest habit I had was just waking around everywhere with my passports because I would jump on planes to Aruba, St. Maarten and Dominican Republic, Curacao or hop on a ferry to Anguilla or St. Bartholomew/ St. BARTHS and for the stupidest reasons like I wanted BBQ or a pair of earrings or to check a party or one of my "country codes" ;)

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: I really love to Travel, Dance and because of my hectic work schedule really spend QT with my significant other.

4. What's your most memorable moment?

ans: ONE of them is definitely when I graduated high school. I had been working three jobs, heavily active in church, part time with dance and cheerleading, had to attend night school to make up credits that got lost from freshman year when I had transferred from St. Maarten back to New York and still graduated on time with an advanced regents diploma.  regents diploma. Boom!

5. What kinda of people irritate you?

ans: People who are judgmental and those who don't believe in work.

6. What is your pet peeve?

ans: I hate getting my socks wet, men who can't take rejection and I  can't a rude waiter/bartender

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: My goal is to own a multi media production empire that produces successful content from all of the different regions of the British, Dutch, French, Spanish, Independent and USVI Caribbean.

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Greece. Something about that place is so majestic from the history, myths to landscape and cuisine.

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: I wouldn't want to know life without love. And yes, I am definitely in love right now.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: I don't believe In cheating as it pertains to my relationships. However, I have known people who were in terrible and very shady situations were I DEFIANTLY understood why and supported their decision to cheat. I have never cheated while in a relationship but I did have "breaks" in a relationship or two and I most CERTAINLY took advantage of it.