1.One word that describe you?
 ans: Optimistic

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: thinking hhhmmmm

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Play football

4. What's your most memorable moment?
ans: On stage in Sweden @ a roots festival and heard the fans singing out my song while I perform

5. What kinda of people irritate you?
ans: Hypocrites

6. What is your pet peeve?
ans: When people talk(promise) and can't fulfill and  people who lie to look important

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: Have a platinum selling album, a Certified Platinum in the united states

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Brazil, I would love to see the statue @ Rio De Janero and I heard the ladies there are extremely hot and Jerusalem also because of the religious stigma attached to it

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Yes I do believe in it, Ohh no not really I believe in care, Because love to this date cannot be defined, So I believe in caring a lot for someone

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: Cheating aaahhhh sometimes males tend to get a little carried away, But yeah people cheat on a daily basis so I have to believe in what I see. I myself get a little carried away sometimes, But I always show respect to that one person