1.One word that describe you?

ans: Different

2. What is the craziest thing you ever did?


ans: Too many to mention. Ive done a lot of crazy things in my life. Cant pick one! it comes with the territory when you're Mrs. Spontaneous.

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Dance in the darkness (don't judge me) hahaha! Also I love to just lay out a the beach, when I have the time.

4. What's your most memorable moment?

ans: Performing in the Czech Republic.

5. What kinda of people irritate you?

ans: Cant stand show off, disrespectful, dishonest, and hypocritical people 

6. What is your pet peeve?

ans: Dirty finger nails & dirty dishes in the sink

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: To take my music career to the top. The Farthest point it can go.

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: Japan! I've always wanted to go. Ever since I was three years old and watched Sesame street in Tokyo I've been fascinated ever since. 

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: Yes I do believe in love, and yes I have been in love.

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: no & no