1.One word that describe you?

ans: Perfectionist

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: Moving to Miami to pursue my musical aspirations

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: Hang out and eat some good food

4. What's your most memorable moment?

ans: After being in a bad car accident and being unable to walk for about 5 months one of my most memorable moments was the first steps I was able to make

5. What kinda of people irritate you?

ans: I get irritated by people who judge with out reason

6. What is your pet peeve?

ans: Smudged nail polish

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: My number one dream is to make people all over the world happy with my music and to make a comfortable living doing that

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: I'd love to visit Tokyo to experience the different culture and fashion

9. Do you believe in love and have you ever fall in love? 

ans: I do believe in love, and I think I might be in love right now :)

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: I think it depends on the situation, I also believe that if you aren't serious about the relationship its only fair to let the other person know.