1.One word that describe you?
ans: Jovial


2. What is the craziest thing you ever did?
ans: Point on a artist an tell the promoter that he name unicorn  and when they call him up on stage I then run on the stage an buss the crowd


3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: Bill song an play draft


4. What's your most memorable moment?
ans: The first time I look on my son


5. What kinda of people irritate you?
ans: Negative people


6. What is your pet peeve?
ans: Snake


7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: To make it big in music


8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Africa because I know that is where my blood line is from


9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: yes I believe and I fall more than once


10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: I don't believe in it but I cheated