1.One word that describe you?
ans: That word would be "positive"

2. What is the craziest thing you ever did
ans: The craziest thing I've ever done is to love a woman that never cared about me

3.What's your favorite thing to do for fun?
ans: My favorite thing to do for fun is playing ludo with my friends and swimming

4. What's your most memorable moment?
ans: hearing the president of the united states of America President Barack Obama Saying myself and Bob Marley are his favorite reggae artiste

5. What kinda of people irritate you?
ans: Selfish and greedy people!!!!!

6. What is your pet peeve(the one thing that you can't stand)?
ans: an untidy place

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?
ans: To set up a foundation(warrior king foundation) to help unfortunate children, sending them to school etc.

8. Where in the world you would love to visit and why?
ans: Africa of course, because its the cradle of civilization and its where my ancestors are from my roots!!!!!

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?
ans: Jah is love and love is all I know and its the reason we all exist. I have fell in love before , but now I'm standing in love!!!

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?
ans: To be honest I have cheated before, but truthfully its the best thing to keep one partner, its safer and wiser!!!!