1.One word that describe you?
ans: Animated

2. What is the craziest thing you ever did?

ans: wow that's a hard one cause I can't remember none from off the top

3.What's your favorite thing to do for fun?

ans: music, its music day and night

4. What's your most memorable moment?

ans: well when a couple students tweeted me an said my song "Change" inspired their paper for exams

5. What kinda of people irritate you?

ans: people that like to defend a point they have no fact about

6. What is your pet peeve?

ans: reluctant people

7. What is the number one dream, you wish to accomplish?

ans: I always dream of seeing my self winning a Grammy Award and I am working HARD to see that happen

8. Where in the world you would love to visit and why?

ans: I have no special place I just wanna see and go everywhere. Cause its one life an such a big world

9. Do you believe in love and have you ever fall in love?

ans: yea I believe in love an I have fallen in love

10. Do you believe in cheating and have you ever Cheated?

ans: For the one you love cheating won't even be an option cause your mind wouldn't  be on that side of the fence